Sales Executive / Manager (Danish)

Job description

(Danish language skills are a requirement for this position. Please see other vacancies if you are not fluent in Danish)

Kan du knytte de stærke og langvarige relationer, som skal til for at blive betroet ansvaret for strategiske udviklings- og innovationsprojekter?

Vi har i en årerække leveret to-ciffret vækst og høstet stor annerkendelse for vores arbejde med digital innovation. Men vores appetit på udvikling er langt fra opbrugt, og en central del af vores vækststrategi er, at styre endnu skarpere i hvilke typer af kunder og problemstillinger vi arbejder med. Derfor vil vi styrke vores eksterne salgsindsats, og søger en dreven og ambitiøs sælger (og eventuelt salgsleder), som kan opbygge nye relationer, en stærk salgsorganisation og sikre vores fortsatte vækst og udvikling.

 

Vi søger først og fremmest en dreven og dedikeret sælger, som kan række ud til nye kunder og skabe opmærksomhed og interesse for vores løsninger og flotte, hidtidige resultater. Du skal have lyst til at komme ud med et anderledes produkttilbud og kunne skabe begejstring omkring mere brugerorienteret, digital innovation. Udover at skabe og vedligeholde kundekontakten, bliver du en central del af at opbygge vores salgsorganisation med både taktik, processer og nye kollegaer. Sammen skal vi skabe en selvstændig og effektiv salgsorganisation, som kan være vækstmotor for vores ekspansion på både det danske og internationale markeder.

 

Hvis ovenstående lyder interessant, og du kan se et match imellem dine kompetencer og vores målsætninger, skal du blot angive din LinkedIn, så kontakter vi dig for flere informationer.

Elementet af ledelse og ansvar kan afstemmes i forhold til din profil og erfaring med dette. Stillingen kan derfor både søges af erfarne salgsledere, ambitiøse salgstalenter og profiler derimellem.

Der vil blive lukket for ansøgninger med to dages varsel (på denne side) så snart at vi har et passende felt af kandidater.

 

 

Om Signifly

Hos Signifly arbejder vi i tætte partnerskaber med en bred vifte af kunder fra alle typer af industrier. Sammen skaber vi nye, innovative, digitale produkter og forretningsmodeller. Vores team består af udviklere, designere, filmfolk og digitale strateger, og vi tror på at kreativitet, skabertrang og et bredt mix af stærke fagligheder kan drive den innovation og forandring, som vil hjælpe med at forme en bedre og mere bæredygtig fremtid.

Tjek i øvrigt vores arbejde på Signifly.com.

Hvad kan du forvente?

Det absolut vigtigste som vi tilbyder, er et inspirerende og ambitiøst arbejdsmiljø, med fokus på læring og udvikling, både personligt og som hold. Vi har en uformel organisering med minimalt hierarki, hvor der er masser af plads til at være ambitiøs inden for dit eget ekspertområde, men også til at være med til at forme vores team, kultur og produkttilbud.

Sørg også lige for at tjekke vores Instagram for det seneste nye ;-)

 

 

Men selvfølgelig kan vi også lokke med:

 • Årlig teamtur af én uges varighed, som er betalt og med  både sociale og faglige aktiviteter
 • Lækker frokostordning med økologiske produkter og vegetariske alternativer
 • Kaffe, te, sodavand, snacks, osv. dag og nat
 • Betalt udstyr af højeste kvalitet - og efter dit valg
 • Massageordning med professionel massør
 • Centralt placeret, lyst og inspirerende kontor med fokus på støjdæmpning
 • Frivillige sportsaktiviteter såsom firmafodboldhold og deltagelse til DHL-løbet
 • Firmabetalt pension og sundhedsforsikring
 • Konkurrencedygtig løn baseret på kvalifikationer og præstationer
 • Karriereudvikling baseret på præstationer, frem for anciennitet

Og hvis du kan komme på noget som mangler, så bare giv os besked - Vi kan formentlig godt passe det ind. Vi gør virkelig alt hvad vi kan for at skabe det absolut bedste sted at arbejde!

Requirements

Vi forventer af dig

Hvis du vil tage ansvaret for denne vigtige opgave på dig, forventer vi at du:

 • Har solid erfaring med opsøgende salg og relationspleje
 • Kan dokumentere top-performance resultater fra dit arbejde
 • Har en stærk, intuitiv forståelse for forretningsmodeller og strategi
 • Kommunikerer godt på dansk og engelsk, skriftligt såvel som mundtligt
 • Kan knytte personlige og langvarige relationer på tværs af alder og brancher
 • Er oprigtigt interesseret i digital teknologi og nye forretningsmodeller
 • Er motiveret af at skulle løfte et område, som ikke har været dyrket specielt aktivt tidligere
 • Formår at bruge dit hold af top-kompetente kollegaer klogt og effektivt i dit arbejde

Har du allerede på forhånd et relevant og velplejet netværk, vil det blive betragtet som en væsentlig fordel. Men det er ikke et krav, og det vigtigste er din evne og lyst til at skabe de rigtige relationer.