Business Developer

Job description

(Danish language skills are a requirement for this position. Please see other vacancies if you are not fluent in Danish)

Kan du skabe stærke relationer, sætte entreprenørskab på agendaen og forme ambitiøse, digitale projekter?

Signifly har i en årerække leveret tocifret vækst og høstet stor anerkendelse for vores arbejde med digital innovation, brand-opbygning og entreprenørskab. Men vores appetit på udvikling er langt fra opbrugt, og en central del af vores vækststrategi er, at styre endnu skarpere i hvilke typer af kunder, projekter og problemstillinger vi arbejder med. Derfor vil vi styrke vores salg gennem en mere målrettet og strategisk indsats. Som Business Developer bliver du en del af vores konsulent-team, der har det kommercielle ansvar for nye og eksisterende kunder. Din opgave bliver at skabe kontakt til relevante virksomheder og sammen med dem forme og igangsætte konkrete innovationsprojekter med udgangspunkt i vores processer og produkter.

Du skal turde række ud til nye kunder og skabe opmærksomhed og interesse for Signifly som innovationspartner. Du skal have lyst til at komme ud med et anderledes produkttilbud og kunne skabe begejstring omkring mere brugerorienteret, digital innovation. Udover at skabe og vedligeholde kunderelationer samt forme og følge digitale innovationsprojekter, bliver du en central del af arbejdet med styrkelse af vores salgsmetoder gennem effektiv taktik, meningsfulde processer og nye kollegaer, og derigennem skabe en vækstmotor for vores ekspansion på både det danske og internationale markeder.


Hvis ovenstående lyder interessant, og du kan se et match imellem dine kompetencer og vores målsætninger, skal du blot angive din LinkedIn, så kontakter vi dig for flere informationer.

Elementet af ledelse og ansvar kan afstemmes i forhold til din profil og erfaring med dette. Stillingen kan derfor både søges af erfarne salgsledere, ambitiøse salgstalenter og profiler derimellem.

Der vil blive lukket for ansøgninger så snart at vi har et passende felt af kandidater.

 

Om Signifly

Hos Signifly arbejder vi i tætte partnerskaber med en bred vifte af kunder fra alle typer af industrier. Sammen skaber vi nye, innovative, digitale produkter og forretningsmodeller. Vores team består af udviklere, designere, filmfolk og digitale strateger, og vi tror på at kreativitet, skabertrang og et bredt mix af stærke fagligheder kan drive den innovation og forandring, som vil hjælpe med at forme en bedre og mere bæredygtig fremtid.

Tjek i øvrigt vores arbejde på Signifly.com.

Hvad kan du forvente?

Det absolut vigtigste som vi tilbyder, er et inspirerende og ambitiøst arbejdsmiljø, med fokus på læring og udvikling, både personligt og som hold. Vi har en uformel organisering med minimalt hierarki, hvor der er masser af plads til at være ambitiøs inden for dit eget ekspertområde, men også til at være med til at forme vores team, kultur og produkttilbud.

Sørg også lige for at tjekke vores Instagram for det seneste nye ;-)

 

Men selvfølgelig kan vi også lokke med:

 • Årlig teamtur af én uges varighed, som er betalt og med både sociale og faglige aktiviteter
 • Lækker frokostordning med økologiske produkter og vegetariske alternativer
 • Kaffe, te, sodavand, snacks, osv. dag og nat
 • Massageordning med professionel massør
 • Sociale arrangementer så som fredagsbar og fester, fisketurer og ski-weekender
 • Sportsaktiviteter såsom firmafodboldhold, ugentlig morgen CrossFit og deltagelse til DHL-løbet
 • Firmabetalt pension og sundhedsforsikring
 • Karriereudvikling baseret på præstationer, frem for anciennitet

Og hvis du kan komme på noget som mangler, så bare giv os besked. Vi gør virkelig alt hvad vi kan for at skabe det absolut bedste sted at arbejde! :-)


Requirements

Vi forventer af dig

Vil du tage ansvaret for denne vigtige opgave, forventer vi, at du har:

 • Solid erfaring med forretningsudvikling og relationssalg på tværs af forskellige brancher
 • Et relevant netværk og evnen til at skabe stærke relationer
 • Dyb forståelse for digital innovation, forretningsstrategi, kreative processer og teknologi
 • Talent for at spotte potentialer og forme strategisk funderede projekter på en troværdig og
  overbevisende måde
 • En veludviklet Bull Shit-detektor og kan forme indsatser der skaber reel og varig værdi for vores kunder
 • Evnerne til at kunne sparke døre ind til relevante virksomheder. Enten Corporate innovationsprojekter, founded start-ups (evt. via acceleratorer/inkubatorer) eller andre relevante virksomheder, hvor vi sammen kan skabe projekter i tråd med Signiflys profil
 • Stærke formidlingskompetencer på dansk og engelsk, skriftligt såvel som mundtligt
 • Høj grad af forretningsforståelse og en oprigtig interesse i digital innovation og nye forretningsmodeller
 • Evnen til at arbejde selvstændigt og tage ansvar
 • Flair for at bruge dit hold af top-kompetente kollegaer klogt og effektivt i dit arbejde